WING TSUN KUNG FU
SZÉKESFEHÉRVÁR

Weboldal alcíme
Példa cím
Lorem ipsum

Üdvözöllek!

Adamek Péter vagyok, a székesfehérvári Wing Tsun Kung Fu iskola felnőtt- és gyerekcsoport oktatója és vezetője. Wing Tsun harcművészeti tanulmányaimat a 2012-es évben kezdtem. 2015-ben a székesfehérvári iskola mesterhelyettesének neveztek ki, ettől kezdve minden hónapban lehetőségem nyílt részt venni a Kecskeméten tartott mesterhelyettesi edzéseken, melyeket folyamatosan látogattam is.
2017-ben sikeres 1. fokozatú mestervizsgát tettem, majd 2018-ban sikerült elérnem a 2. mesterfokozatot is.
2018-ban átvettem korábbi mesteremtől a székesfehérvári iskola vezetését, valamint új Wing Tsun Kung Fu iskolát nyitottam Várpalotán. Ettől kezdve lehetőségem nyílt részt venni a kecskeméti instruktori edzéseken, melyeken minden hónapban legalább egyszer részt is veszek. Szintén 2018-ban Si-fu Máday Norbert lehetőséget adott számomra, hogy a magántanítványaként folytathassam a Wing Tsun tanulmányaimat. 2019-ben új gyerekcsoportot indítottam Székesfehérváron, hogy a 7 és 11 év közötti fiatalokkal is meg tudjam osztani a Wing Tsun Kung Fu harcművészetének szellemiségét és rejtelmeit.
A 2020-as nemzetközi nyári edzőtáborban sikeresen levizsgáztam 3. mesterfokozatra.

Azért kezdtem el Wing Tsunt tanulni, mert gyerekkorom óta foglalkoztattak a harcművészetek, viszont ekkor még nem volt lehetőségem kipróbálni a különböző irányzatokat. Egyetemi tanulmányaim alatt kezdtem el keresgélni, 2009 és 2012 között több különböző harcművészeti stílust is kipróbáltam. Ezen irányzatok közül a Wing Tsun Kung Fu lett az, amelyet saját magam számára a leghatékonyabban alkalmazhatónak találtam.

Mesterként a célom az, hogy autentikus Wing Tsun tudással vértezzem fel tanítványaimat, melynek nem csak az a lényege, hogy hogyan lehet egy nehéz helyzet során megvédeni magunkat, hanem hogy hogyan lehet az ilyen helyzeteket elkerülni. Si-fu tanítványaként pedig célom, hogy a meglevő harcművészeti tudásomat és a Wing Tsun szellemiségemet folyamatosan csiszoljam és tovább bővítsem.

Adamek Péter
Si-hing