WING TSUN KUNG FU
SZÉKESFEHÉRVÁR

Weboldal alcíme
REFERENCIÁK
Lorem ipsum

Tagság

Taggá válni

Az edzéseket bárki, akit érdekel, megtekintheti. Az első edzés mindenkinek ingyenes, mondhatni próbaedzés. A tanuló két hónap után léphet be az egyesületbe (az edzéseket addig is látogathatja és a havi tandíjat is fizetnie kell), amennyiben ezt ő és az instruktor is jónak látja. Az ekkor kapott tagsági igazolvány jogosítja fel vizsgázásra, szemináriumokon, táborokon való résztvételre.

Tagság

A tagsági könyv biztosítja azt, hogy Magyarország bármelyik klubjában ingyenes edzéseken tanulhat. Fokozatra vizsgázni csak érvényes tagsági könyvvel lehet. Az egyesület tagjainak lehetőségük van a Wing Tsun Kung-fuval kapcsolatos kiadványok, felszerelések beszerzésére is.
Az egyesület éves tagsági díja 8000 Ft. A klub tagja lehet bárki, aki az egyesület szabályait, az általános, valamint a kung-fura, azon belül a Wing Tsun Kung-fura jellemző viselkedési normákat elfogadja és az első - ingyenes - próbaedzés után a tandíjat befizeti. Nem lehet a klub tagja olyan ember, akinél fennáll a veszélye, hogy az itt tanultakat nem elfogadható célokra használja fel (verőember, pénzbehajtó, stb). Akiről ilyesmi kiderül, klub- és egyesületi tagsága, valamint addig megszerzett fokozatai azonnal érvényüket vesztik.

Ruha

Hagyományos, az elért fokozatnak megfelelő Wing Tsun uniformis: fehér póló (ötödik fokozattól fekete szegéllyel) nyomott fekete felirattal, fokozatjel, fekete kung-fu nadrág, fekete kung-fu cipő.
A teljes uniformis megléte a harmadik tanulófokozathoz követelmény. Kezdőknek elég egy fehér póló, egy kényelmes sötét színű melegítőnadrág és egy sportcipő.

Az egyesület tagjainak lehetősége van edzésen kívüli továbbfejlődésre is:

  • Különóra: Különórán az oktató csak egy tanítvánnyal foglalkozik, javítja mozdulatait. Így a tanuló gyorsabban halad a tananyag elsajátításában.
  • Kiscsoportos tréning: Kiscsoportos edzésen a tanult mozdulatokat védőfelszerelésekkel, úgymond szabadon gyakoroljuk.
  • Szemináriumok: A helyi szemináriumokat Si-fu Máday Norbert (9. mesterfokozat) vezeti. Két nap alatt három edzésen és a vizsgán lehet részt venni.
  • Edzőtáborok: Minden évben három edzőtáborunk van. Ez egy hét alatt intenzív, napi 2-szer 3 órás edzést jelent.